Zwarte Kapstokken

Kapstok zwart en alles wat je erover moet weten

Een kapstok zwart is dé interieurtrend van dit moment. En dit is niet zonder reden. Die redenen en de voordelen van een zwarte kapstok hebben we voor je uitgeschreven. En natuurlijk ook waar je de zwarte kapstokken zelf kunt vinden.

De voordelen van de kapstok zwart

De kapstok zwart kent vele voordelen. Deze voordelen hebben we kort voor je onder elkaar gezet. Vervolgens lichten we de voordelen van een zwarte kapstok uitgebreid toe.

  • Perfect voor iedere woonstijl;
  • Harstikke in de mode;
  • Eenvoudig schoon te houden:
  • Altijd een opbergoplossing bij jou thuis.

Perfect voor iedere woonstijl, dat is de kapstok zwart

De reden dat een kapstok zwart zo enorm populair is, is omdat hij in letterlijk elke woonstijl goed doet. Is jouw stijl industrieel. Door zijn zwarte metalen geraamte uitstraling creëer je eenvoudig een industriële sfeer bij jou thuis.

Houd je meer van een modern interieur? Een kapstok zwart staand past dan wellicht beter in jouw woning. Liever meer klassiek? De zwarte kapstok is ook nog eens tijdloos. Hoe zit dat dan met een landelijke woonstijl? Ook daar misstaat een design kapstok zwart helemaal niet.

Harstikke in de mode

Een kapstok zwart sluit daarnaast perfect aan op de huidige woontrends. Zo’n zwart gekleurd opbergsysteem staat prachtig in combinatie met een stalen, zwarte schuifdeur met glas of een visgraat vloer in de hal of entree.

Heb je deze twee elementen (nog) niet? Dan gaat die kapstok zwart ook goed door één deur met alle andere soorten vloeren, muren en stijlen.

Eenvoudig schoon te houden

Het derde grote voordeel van een kapstok zwart is dat je veel minder snel stofjes of vuil ziet. Je ziet op een zwarte kapstok namelijk minder snel spatjes modder of andere viezigheid dan op een witte.

Natuurlijk is het af en toe wel zo fris om even een doekje over of langs je kapstok te halen, ook voor het stof.

Altijd een opbergoplossing bij jou thuis

Wil je een zwarte kapstok in huis? Dan maken wij je kapstok zwart graag op maat voor je. In je entree pronkt dan een mooie, unieke kapstok waar jij iedere keer dat jij (of je bezoek) de voordeur door komt lopen trots op kan zijn.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een kapstok zwart in combinatie met een wandplank of een schoenenrek. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt en wat jij nodig hebt.

Bij Colorhanger maken we de kapstok zwart precies zoals jij hem voor je ziet. Daarom kan je bij ons een schets aanleveren. Maar ook contact opnemen om een aanvraag te doen voor een kapstok zwart op maat te maken.

Bedenk jij alvast wat je wil? Dan zorgen wíj dat we klaarstaan op het moment dat we van jou je idee of schets ontvangen.

Altijd genoeg ruimte voor alle jassen

Met de kapstok zwart heb je nooit meer last van rommel op de gang. Doordat je de maat van de kapstok zelf kunt bepalen heb je altijd genoeg ruimte om al je jassen op te hangen. Dit scheelt weer heel wat rommel en opruimwerk.

Design kapstok zwart

Niet alleen verdienen onze zwarte kapstokken de titel ‘luxe’, het zijn daarnaast ook nog eens échte design elementen. Ben je dus op zoek naar een design kapstok zwart? Welkom!

Je kiest bij ons eenvoudig de mooiste zwarte kapstok uit. Bepaal de hoogte en lengte. Voeg het eenvoudig toe aan je winkelmand. Vervolgens bestel je gemakkelijk en snel je design kapstok zwart online. Waarnaar hij zo snel mogelijk bij jou geleverd wordt. Kijk hier voor de levertijd die wij aanhouden.

Kapstok zwart kopen

Die zwarte kapstok kopen doe je dus bij Colorhanger. Onze zwarte kapstokken zijn niet alleen luxe, elegant, tijdloos en passen bij elke stijl, maar worden ook perfect op maat gemaakt volgens jouw wensen.

Je krijgt van ons echte Nederlandse kwaliteit en onderhoudsvriendelijke kapstokken. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Zowel voor, tijdens als na de bestelling van je zwarte kapstok kan je uitstekende service van ons verwachten.

Bekijk ons gehele aanbod hierboven en bestel vandaag nog jouw gloednieuwe, kapstok zwart.