RVS kapstokken

RVS kapstok

Met een RVS kapstok in huis of op kantoor weet je zeker dat je een krachtige kapstok hebt. Stevig materiaal, watervast en ook nog eens duurzaam. Een stijlvolle toevoeging in je gang gegarandeerd. Als dat niet bij de interieurtrends van nu past…

Dit is een RVS kapstok

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kapstok, maar wil je dit keer wel een kwalitatieve waar je geen corrosie op komt? Dan past een RVS kapstok perfect bij jou in huis, op kantoor of waar dan ook. Herken je dat, dat veel ‘gewone’ kapstokken na verloop van tijd kwaliteit verliezen en je roestplekjes begint te zien? Dat komt waarschijnlijk omdat het geen RVS kapstok is. Ben jij klaar met steeds een andere kapstok kopen? Ga dan voor een RVS kapstok. Deze zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee. Hier een aantal redenen om voor een RVS kapstok te kiezen: 

  • Een kapstok RVS kan tegen water (natte jassen zijn geen probleem).
  • Stevig materiaal: RVS kapstokken kunnen prima tegen een stootje.
  • Het is zeer geschikt materiaal om op maat te maken. 
  • Duurzaam: het gaat ontzettend lang mee en dit maakt een RVS kapstok een duurzame keus. 

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om voor een kapstok RVS te kiezen. Geen gedoe meer met corrosie, maar een uitstekende kapstok RVS design waar je weinig tot geen onderhoud aan hoeft te plegen. Ideaal, toch? 

RVS kapstokken op maat, zoals jij het wil

In ons assortiment zie je verschillende soorten RVS kapstokken, onder andere een plafond kapstok, een wandkapstok en een staande kapstok. Voor elk wat wils. Zoek jij nét iets anders of heb je een ander formaat of model in gedachten? Dan biedt Colorhanger de mogelijkheid om een stalen kapstok op maat de laten maken. Met een RVS kapstok op maat weet jij zeker dat de kapstok er precies uit komt te zien zoals jij dat wil. 

Dus, heb jij specifieke wensen voor een RVS kapstok? Neem dan gerust contact met ons op. Of het nu gaat om een afwijkende maat of om een bijpassende wandplank, het is altijd bespreekbaar. Ga jij voor een kapstok RVS design? Colorhanger maakt ‘m voor je. 

Een kapstok RVS voor in iedere ruimte

Een RVS kapstok plaats je in de hal, toch? Meestal wel, maar je kunt het ook prima in andere ruimtes van je huis of kantoor toepassen. In je slaapkamer, eventueel in de woonkamer of in je kantoor. Wat je ook kunt doen (als je van wat creativiteit houdt), is meerdere RVS kapstokken met elkaar combineren. Waar je ook voor kiest, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Met deze accessoires is jouw hal compleet

Een design kapstok RVS staat natuurlijk stijlvol in je hal of op je kantoor, maar is niet compleet zonder een aantal accessoires. Wat dacht je van een schoenenrek voor onder je RVS kapstok, of een paar schuifhaken of kledinghangers om je kapstok nóg praktischer te maken. Precies, met alleen een kapstok RVS ben je er dus nog niet, met een aantal accessoires is je hal pas echt af. Wat ook een leuke accessoire is waar Colorhanger ook voor kan zorgen: een hoedenplank voor boven je kapstok. Jij vraagt, wij draaien.