Er is een reden waarom we ons onderscheiden

Eigenlijk zijn het er wel vier.

NEDERLANDS

Colorhanger producten zijn gemaakt in Nederland. Wij werken met Nederlandse leveranciers, eigen designs en een volledig Nederlandse productie in Hooge Zwaluwe. Onze producten onderscheiden zich zichtbaar.

maatwerk

Alles wat je bij ons besteld maken wij op maat voor jouw bestelling. Geen bestelling is hetzelfde en dit maakt het leuk en uniek. Jouw bestelling en jou wensen zichtbaar in onze producten. Heb je bijzondere wensen neem dan vooral contact met ons op.

producten

De mooiste en meest elegante kapstokken en kledinghangers daar staan wij voor. Al onze producten zijn met het oog gemaakt op jouw wens. Zo maken wij het perfect op maat en heb je de keuze uit een groot assortiment en verschillende kleuren.

Ergens gezien

Het eerste product ligt in Hooge Zwaluwe maar inmiddels zijn Colorhanger kapstokken en kledinghangers ruim vertegenwoordigd en te zien bij particulieren en bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Bekijk onze inspiratie pagina voor de mooiste foto’s.

bedrijfshistory

RVS dat is waar wij, Harald Mijnsbergen en Boudewijn Grinwis goed in zijn. Vanuit het bedrijf RVSbeurs en Firrity is de nieuwe onderneming Colorhanger in 2020 ontstaan.

Kapstokken die precies passen en afgewerkt zijn op de hoogste kwaliteit. Dat is wat je bij ons mag verwachten. Wij maken kapstokken op maat en speciaal voor jou.

Bekijk de inspiratiepagina voor bijzondere projecten die wij voor klanten hebben mogen maken. Ook een unieke opdracht voor ons laat het weten!