Over Colorhanger

Twee vakmannen, besloten de handen ineen te slaan om kapstokken van RVS helemaal naar jouw wens op maat te maken.

Ruim 40 jaar RVS maatwerk-ervaring gecombineerd met een strak oog voor design. Met als doel het realiseren van jouw RVS droomkapstok. Niets is zo vervelend als vast zitten aan een standaard maat kapstok waardoor de ruimte van jouw entree niet optimaal benut wordt. De eerste maatwerk kapstok met kledinghangers creëerden ze in 2020 in de eigen werkplaats in Hooge Zwaluwe. Inmiddels hebben ze al diverse particulieren en bedrijven door heel Nederland, België en Duitsland blij mogen maken met hun vakmanschap.

RVS design kapstokken op maat die jouw entree omtoveren in een stijlvolle entree

  • Maatwerk. Iedere entree van een woning of bedrijfspand is uniek en verdient een kapstok op maat. Op basis van jouw wensen maken wij een staande kapstok, wandkapstok of plafond kapstok geheel op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos, zelfs bijpassende kledinghangers, schuifhaken of een schoenenrek maken wij voor je op maat.
  • Nederlandse kwaliteit. Al onze maatwerk kapstokken worden in onze eigen werkplaats in Hooge Zwaluwe geproduceerd. Wij werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers en eigen elegante designs. Hierdoor kunnen wij jouw kapstok op maat snel leveren vanuit onze eigen werkplaats. Je bent ook van harte welkom om jouw kapstok op maat op te halen in onze werkplaats.
  • Onderhoudsvriendelijk. Al onze kapstokken worden vervaardigd van hoogwaardig RVS, roestvrijstaal kan niet roesten dit maakt de kapstok niet alleen erg duurzaam maar ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk. De kapstokken zijn voorzien van een poedercoating daardoor is de kapstok leverbaar in iedere gewenste kleur. Vakmanschap je jarenlang plezier van hebt.

Kies je voor Colorhanger dan kies je voor kwaliteit en service

  • Een vast aanspreekpunt. Je bespreekt telefonisch jouw wensen met de vakman die jouw kapstok ontwerpt en maakt. Indien gewenst komen wij langs op locatie om de kapstok in te meten.
  • Zelfs maatwerk kan geretourneerd worden. Uniek in Nederland, een maatwerk product wat teruggestuurd mag worden. Wij geloven zo in onze producten dat we je retourgarantie aanbieden. Je zult ongetwijfeld een goede reden hebben mocht je een product willen retourneren, wij zullen lering trekken uit jouw ervaring.
  • Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Zowel voor, tijdens als na je kapstok bestelling mag je uitstekende service van ons verwachten.

Benieuwd wat Colorhanger voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op om jouw kapstok wensen te bespreken, bel 085-0473555 of stuur een mail naar info@colorhanger.com. Laat je inspireren door de Colorhanger kapstokken en kledinghangers.