Logo Colorhanger

Kapstok Iconic N

Artikelnummer: 21 Categorieën: , , ,

Een hangende kapstok is vrij in de ruimte te plaatsen, wat unieke vrijheid geeft. De kapstok is gemaakt van RVS en afgewerkt met poedercoating voor een matte uitstraling.

€140,00

Productbeschrijving

Een hangende kapstok die in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar is. De Iconic N wordt met twee flenzen aan het plafond bevestigd. De flenzen zorgen ervoor dat de bevestiging in het plafond niet zichtbaar is. Hierdoor oogt de kapstok erg mooi. De kapstok is te gebruiken als kapstok in de hal, maar zou ook gebruikt kunnen worden als kledinghangrek in de slaapkamer.

Geef je eigen touch aan deze kapstok door te kiezen voor unieke kledinghangers met een ronde haken. Hang je deze kapstok in je hal dan, plaats er dan een schoenenrek uit onze Iconic-lijn onder. Zo geef je jassen en schoenen een centrale plek in je hal.

De Iconic N wordt op maat gemaakt van RVS. RVS (roestvrijstaal) is een duurzaam materiaal. De kapstok heeft een diameter van 34 mm en wordt afgewerkt met een fijn structuur poedercoating. Poedercoating is een slijtvaste gekleurde coating.

Flenzen in gewenste kleur, pluggen, schroeven en de montagehandleiding worden standaard meegeleverd.

Categorie: Wandkapstokken & Plafondkapstokken & kapstok zwart

Extra informatie

Product lengte

< 170 cm

Product hoogte

< 170 cm

Buisdiameter

34 mm

Gewicht

1 – 6 kg

Materiaal

Roestvrij staal, poedercoating

Onderhoud

Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel. Nadrogen met een droge doek.