Logo Colorhanger

Kapstok Iconic U Staf haken RVS

Artikelnummer: 53.0000 Categorieën: ,

Een krasbestendige RVS kapstok met rvs haken.

€275,00

Productbeschrijving

Een tikkeltje gewaagd, stijlvol, strak en handig. Zo zouden wij de Iconic U Staf haken RVS omschrijven. Handig, omdat je er op verschillende manieren jassen, tassen, sjaals, handschoenen en andere accessoires op kwijt kunt. Strak, stijlvol en gewaagd door zijn vormgeving met ronde buizen met een doorsnede van 34 mm en geborsteld RVS uiterlijk.

Deze multifunctionele wandkapstok is voorzien van meerdere haken voor jassen, e.d. en heeft aan beide zijden voldoende ruimte om extra kledinghangers of kledinghaken op te hangen. Ideaal voor een hal die niet zo breed is, omdat er door de verschillende ophangmogelijkheden weinig loopruimte in beslag wordt genomen. De haken worden bij dit model hart op hart 10 cm uit van elkaar geplaats zodat je per jas genoeg ophangruimte hebt. Bovenop de kapstok is extra ruimte voor hoeden, sjaals, e.d.

Dit model komt 34 cm van de muur nadat je hem hebt opgehangen en heeft in totaal 14,7 cm hoog. De Iconic U Staf haken RVS is op maat te maken, evenals het bijpassende schoenenrek uit ons Iconic assortiment.

Tip: de Kledinghanger Iconic staat erg chique bij deze kapstok. Liever een wat speelsere uitstraling? Bekijk dan de (leren) S-haken eens!

Standaard bijgeleverd:

  • Flenzen
  • Schroeven en pluggen voor wand of kast
  • Montagehandleiding

Categorie: Wandkapstokken & RVS Kapstokken

 

 

Extra informatie

Product lengte

< 170 cm

Product hoogte

34 cm

Product breedte

14,7 cm

Buisdiameter

34 mm

Gewicht

5 – 7,5 kg

Materiaal

Roestvrij staal, poedercoating

Onderhoud

Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel. Nadrogen met een droge doek.