Logo Colorhanger

Kapstok Iconic ZL2 RVS

Artikelnummer: 25.0000 Categorieën: , ,

€145,00

Productbeschrijving

De Iconic ZL2 RVS is een wandkapstok die wordt gemaakt van geborsteld RVS 304. Door zijn vormgeving (aan de linker- en rechterkant van de kapstok steekt de roede 10 cm uit) en mooie afwerking is het een originele kapstok waarbij kledinghangers met een ronde haak mooi combineren. Ons advies is om per 8 à 10 cm kapstok lengte een kledinghanger te gebruiken. 

RVS 304 is roestvrijstaal. Dit materiaal is sterk, tijdloos en erg onderhoudsvriendelijk. De twee ronde flenzen (85 mm) en schroeven waarmee de kapstok aan de muur worden bevestigd zijn eveneens van RVS. Hierdoor zijn er geen kleurverschillen en is het een mooi geheel na montage van de kapstok. 

De lengte van de Iconic ZL2 RVS bepaal je zelf. Dit design wordt dus speciaal voor jou op maat gemaakt. Hij zal dus perfect passen binnen de beschikbare ruimte. De rvs-buizen hebben een diameter van 34 mm en de kapstok is 34 cm breed. Wil je je jassen en schoenen een centrale plek in je hal geven? Plaats dan ook een maatwerk schoenenrek onder de Iconic ZL2. 

Flenzen, pluggen, schroeven en de montagehandleiding worden standaard bij je bestelling meegeleverd. 

Categorie: Wandkapstokken & RVS Kapstokken

Extra informatie

Product lengte

< 170 cm

Product breedte

34 cm

Buisdiameter

34 mm

Gewicht

1 – 3 kg

Materiaal

Roestvrij staal

Onderhoud

Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel. Nadrogen met een droge doek.