Logo Colorhanger

Kapstok Square Staf

Artikelnummer: 08 Categorieën: , , ,

Een multifunctionele wandkapstok uit de Square collectie

€251,50

Productbeschrijving

Een simpele, praktische, multifunctionele, maar ook zeker stijlvolle en chique kapstok. Dat je de Square Staf als je het ons vraagt. Bij dit model hang je je jassen aan mooie kledinghangers met vierkante haken zoals de Colorhanger kledinghanger Square en leg je andere accessoires bovenop de kapstok. Zo houd je je entrée makkelijk opgeruimd! Ideaal!

De Square Staf wordt gemaakt van RVS en afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating. De buizen zijn 30 x 30 mm. Deze wandkapstok is 14,7 cm hoog, 34 cm breed en wordt middels vier flenzen aan de muur bevestigd. De lengte van de kapstok bepaal je zelf. Zo loop je dus nooit tegen het probleem aan dat je kapstok net iets te groot of net iets te klein is voor jouw beschikbare ruimte!

Hoe je deze wandkapstok nog unieker maakt? Door te kiezen voor een andere kleur dan zwart! Je tovert deze kapstok om tot het pronkstuk van je hal door hem in het wit, goud, brons of antraciet te bestellen. Geweldig te combineren met Square kledinghangers of open Square haken!

Standaard meegeleverd:

  • Flenzen in gewenste kleur
  • Schroeven en pluggen voor wand of kast
  • Montagehandleiding

Categorie: Wandkapstokken

Extra informatie

Product lengte

< 170 cm

Product hoogte

14,7 cm

Product breedte

34 cm

Buisdiameter

30 x 30 mm

Gewicht

5 – 7,5 kg