Logo Colorhanger

Kapstok Square U Staf haken

Artikelnummer: 54 Categorieën: , ,

Vierkante kapstok met rvs haken.

€289,00

Productbeschrijving

De Square U Staf haken kapstok is een stevige kapstok die door zijn minimalistische en toch stijlvolle uitstraling past binnen ieder interieur. Het heeft een vierkant ontwerp met een vierkant frame waarbij de hoekverbindingen naadloos zijn afgewerkt. De Square Staf wordt op maat gemaakt van RVS, roestvrijstaal waarbij gebruik wordt gemaakt van buizen van 30 x 30 mm. De wandkapstok is 34 cm breed en 14,7 hoog. Ons advies is deze kapstok op 170cm hoog te hangen (vanaf de grond gemeten).

De wandkapstok heeft aan beide buitenzijden de mogelijkheid jassen op te hangen aan kledinghangers met een vierkante haak. In het midden hang je je jassen, tassen, etc. aan haken die hart op hart 10 cm uit elkaar geplaatst worden. Het aantal haken dat deze kapstok heeft is afhankelijk van de lengte van de kapstok die je bestelt. De hoedenplank aan de bovenkant van dit design gebruik je om hoeden, sjaals, handschoenen en andere accessoires op te leggen.

De Square Staf is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, goud, brons en antraciet. De montagehandleiding, flenzen, schroeven en pluggen worden standaard bijgeleverd.

Categorie: Wandkapstokken

Extra informatie

Product lengte

< 170 cm

Product hoogte

14,7 cm

Product breedte

34 cm

Buisdiameter

30 x 30 mm

Gewicht

5 – 7,5 kg

Materiaal

Roestvrij staal, poedercoating

Onderhoud

Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel. Nadrogen met een droge doek.