✓ Verzonden binnen 10 werkdagen
✓ Alle producten zijn maatwerk
✓ Gratis binnen 14 dagen te retourneren

✓ Verzonden binnen 10 werkdagen

✓ Alle producten zijn maatwerk

✓ Gratis binnen 14 dagen te retourneren

Kledinghanger Iconic RAL 9005-9005

17,95

Verzonden binnen 10 werkdagen
Altijd maatwerk
Gratis binnen 14 dagen te retourneren

Beschrijving

De Iconic kledinghanger, garderobehanger is een moderne kijk op een klassiek design. De haak met een rond binnenwerk is geschikt voor een ronde roedebuis met een maximale diameter van 40mm.

De opvallende haak – die kenmerkend is voor de Iconic – is gemaakt van gematteerd kunststof. Het matteren is met de hand gedaan zodat het een uniek mat effect krijgt.

De boog, het onderste gedeelte van de kledinghanger is gemaakt van RVS (roestvrij metaal). Het RVS is behandeld met een fijn structuur poedercoating. De poedercoating geeft de oppervlakte een lichte structuur en een matte uitstraling.

Alle kledinghangers worden geleverd met kunststof zwarte doppen.

De unieke lijnen zorgen ervoor dat het een strakke en chique uitstraling heeft. De kledinghanger is verkrijgbaar in 8 felle kleuren. Bent u enthousiast over ons product maar staat uw kleur er niet tussen? Stuur ons een mail met het type product en RAL nummer, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.

De producten die u vindt bij Colorhanger zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland. Met Nederlandse samenwerkingen willen wij unieke hoogstaande producten op de markt zetten.

Bekijk product specificaties

Merk
Colorhanger
Artikelnr.
01.9005-9005
Kleur haak
Zwart (RAL 9005)
Kleur boog
Zwart (RAL 9005)
Materiaal
Kunststof en RVS metaal
Afm.
465 mm x 150 mm x 18 mm
Gewicht
300 g
Max. diameter
40 mm
Haak
Rond