Kapstokken

Categorie kapstokken

Staande kapstokken

Categorie wandkapstokken

Wandkapstokken

Categorie pagina plafondkapstok

Plafondkapstokken

RVS kapstokken

Hoek kapstokken

Zwarte kapstokken

bekijk alle kapstokken

Kapstokken

Je hal is (meestal) de eerste ruimte die je ziet wanneer je een woning binnenkomt. Ook jouw bezoek komt waarschijnlijk binnen via de hal. Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom wil je natuurlijk dat je hal er op en top uitziet. Want laten we eerlijk zijn, die saaie hallen met enkel een simpele kapstok en wat losse schoenen op de grond, daar wordt jij niet vrolijk van.

Begin met een design kapstok

Die hal, die moet dus gepimpt worden. En waar kan je beter beginnen dan met het onderdeel dat je altijd nodig hebt in een hal: de kapstok.

Om direct de toon te zetten voor jouw indrukwekkende hal, kies je voor een design kapstok. Zo’n kapstok hoeft niet per se de eyecatcher van de hal te zijn, maar zorgt wel voor een luxe uitstraling. Een goede binnenkomer voor je gasten en voor jezelf.

 

Waarom kapstokken hipper zijn dan ooit tevoren

Je zult wel denken: “een kapstok is een kapstok”. Fout! Er is wel degelijk een verschil tussen een gewone kapstok en de luxe kapstokken van tegenwoordig. Ooit wel eens gehoord van een design kapstok, of een kapstok op maat? Dat is waar de gewone kapstok het verliest. Niets mis met een normale kapstok natuurlijk, het doet zijn werk. Maar het oog wil ook wat, toch?

We willen de gewone kapstok niet in een kwaad daglicht stellen, maar hier bij Colorhanger laten we je zien hoe je van kapstokken wél een echte eyecatcher kan maken. En dan hebben we het over deze kapstokken:

Trend: de zwarte kapstok

Wist je dat een zwarte kapstok helemaal in is? Je ziet de kapstok zwart in verschillende interieurstijlen terug. Zo doen ze het goed in een industrieel interieur, maar de zwarte kapstok misstaat zeker ook niet in een landelijk interieur. Wil jij ook een kapstok zwart in huis? Colorhanger maakt het graag op maat voor je.

Een design kapstok (pronkstuk van de hal)

Zet jij de stap en zeg jij je gewone kapstok vaarwel? Je krijgt er geen spijt van. Sterker nog, als je voor een design kapstok zwart kiest, vraag je jezelf misschien wel af waarom je dit niet eerder hebt gedaan. Een design kapstok is een kapstok op maat die nét dat beetje extra geeft in je hal. En dat werpt zijn vruchten af, want je gasten komen als eerst in aanraking met? Inderdaad, jouw design kapstok op maat. Complimentjes (en verbazing) tijdens het ophangen van de jas gegarandeerd!

 

Luxe kapstokken: mooi voor het oog én praktisch

Leuk en aardig allemaal die luxe kapstokken en een design kapstok, maar je wil natuurlijk gewoon een mooie kapstok die doet waar het voor bedoeld is. Je jas ophangen. Geen zorgen, dat doet het. Luxe kapstokken nemen de praktische essentie zeker niet weg. Integendeel zelfs, de luxe kapstokken van Colorhanger worden gemaakt van kwalitatief materiaal, waardoor de levensduur enorm wordt verlengd. Dus een luxe, zwarte kapstok is niet alleen mooi voor het oog, maar ook praktisch en duurzaam. Ook niet geheel onbelangrijk: voldoet het aan de interieurtrends van tegenwoordig? Check! Ook dat nog.

 

Design kapstok op maat, de kapstok zoals jij het wil

Hoe zorg je voor een unieke, mooie kapstok waar jij blij van wordt iedere keer dat jij (of een gast) binnenkomt? Door een design kapstok op maat te laten maken.

Hoe? Simpel, bedenk alvast wat je wil, maak eventueel een schets en neem contact met ons op door een aanvraag te doen. Even bellen of een appje sturen mag natuurlijk ook. Bij Colorhanger maken we kapstokken precies zoals jij het voor je ziet. Met of zonder wandplank en op het gewenste formaat. Een bijkomend voordeel: alle kapstokken maken wij van RVS, afgewerkt met een fijnstructuur poedercoating. Dit maakt het mogelijk om een stijlvolle zwarte kapstok in huis te nemen. Kwaliteit, een unieke kapstok op maat en tevreden klanten. Daar doen we het voor. Wanneer bestel jij die luxe, zwarte kapstok?

 

Kapstok vragen + antwoorden, want we helpen graag

Kapstokken (ophangen) lijkt simpel, maar toch zullen er nog wat pronkende vragen zijn. Omdat we graag helpen, zetten we de meest gestelde vragen (en natuurlijk de antwoorden) voor je op een rijtje.

Hoe hoog hang je een kapstok?

Dit mag en kan je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Vaak wordt de ideale hoogte tussen de 170 en 175 centimeter boven de grond aangehouden bij het ophangen van kapstokken. Hang je jouw design kapstok hoger? Houd er dan rekening mee dat je er zelf (en je huisgenoten) nog goed bijkan. Wil je je zwarte kapstok lager hangen? Check dan of je jassen niet op de grond hangen en je je hoofd er niet aan stoot.

 Kapstok ophangen, hoe doe je dat?

Simpel, in een paar stappen hangt die kapstok zo:

  • Bepaal de plaats en de hoogte
  • Houd de kapstok op de plek waar je ‘m wil en teken rondjes in de gaatjes
  • Boor gaten in de getekende rondjes (houd de stofzuiger erbij om al het stof op te vangen en de gaatjes uit te zuigen)
  • Duw pluggen in de geboorde gaten
  • Hang de kapstok op met (bijgeleverde) schroeven

 Welk gereedschap heb je nodig om een kapstok op te hangen?

Niet veel, gelukkig. Een meetlint, potlood, boor en schroevendraaier zijn voldoende. Neem daarnaast je twee rechterhanden mee, al is het ophangen van een design kapstok echt niet zo lastig.

 

Zo kies je de juiste kapstokken

Ga jij voor die kapstok zwart op maat die onderscheidt van het gros van de kapstokken in woningen en panden? Dan is het tijd om naar de juiste luxe kapstokken (of design kapstok) te kijken. Waar moet je op letten? We zetten het op een rijtje:

  • Bepaal wat de beschikbare ruimte is.
  • Meten is weten: hoe groot mag de design kapstok zijn?
  • Ga je voor een kapstok aan de wand, het plafond of voor een staande?
  • Welke kleur wil je?
  • Wil je het aanvullen met accessoires zoals kledinghangers, schuifhaken, garderobestangen of een schoenenrek?

Als je het bovenstaande hebt bepaald ben je al op de helft. Twijfel je over de mogelijkheden van een design kapstok? Neem dan gerust contact met ons op en we denken met je mee.