Schoenenrek

Schoenenrek

Een kapstok met schoenenrek is een echte musthave op het gebied van interieurtrends. Wie een stijlvolle kapstok heeft, kan niet achterblijven: daar hoort ook een stijlvol schoenenrek bij. Hoe die eruitziet? Dat is volledig aan jou! Met een schoenenrek op maat door Colorhanger is alles mogelijk. 

Waarom een schoenenrek niet kan missen in je hal

Een schoenenrek hebben mensen thuis in de hal staan, maar zetten schoenen ook wel eens los onder de kapstok. Het kan, maar vaak ogen al die losse schoenen op de grond slordig en rommelig. Als je binnenkomt, is het fijn als het opgeruimd is en je je schoenen makkelijk kunt opbergen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gasten oogt het veel netter als jij onder je kapstok (of ergens anders) een stijlvol schoenenrek hebt staan. Een luxe schoenenrek of een design schoenenrek? Colorhanger heeft ze, en dit zijn de kenmerken: 

  • Verkrijgbaar in verschillende maten uit ons assortiment óf een schoenenrek op maat.
  • Altijd gemaakt van kwalitatief RVS, soms in combinatie met hout.
  • In diverse kleuren. Zwart of zilver? Geen probleem. 

Ga jij voor een ‘gewoon’ schoenenrek van de dichtstbijzijnde woonwinkel? Kan, maar je kunt ook voor een design schoenenrek kiezen, eventueel in combinatie met een bijpassende kapstok of wandplank. Nét even wat stijlvoller en helemaal zoals jij het wil. De keuze is aan jou. 

Stevig met kwalitatief RVS

Een plekje waar je schoenen onbeschadigd en goed kunnen staan. Dat is niet op een hoopje in de hoek van de gang, maar op een kwalitatief schoenenrek van RVS. Schoenenrekken zijn een stevige basis en zorgen niet alleen voor opbergruimte, maar ook voor een plek waar jouw dure laarzen of sneakers kunnen staan. Je wil niet dat deze zomaar beschadigen, toch? 

Met een schoenenrek van RVS ben je zeker van kwaliteit en stevig materiaal. Het kan tegen water – natte schoenen of regenlaarzen, geen probleem – en er ontstaat geen corrosie. Bovendien is het ook duurzaam, doordat je er jarenlang mee vooruit kunt en het een tijdloos uiterlijk heeft. Als klap op de vuurpijl is RVS ook nog eens uitermate geschikt voor maatwerk. En laat dat nou net zijn wat we bij Colorhanger doen. 

Kapstok met schoenenrek

Als je aan het shoppen bent voor een kapstok, kan een bijpassend schoenenrek niet achterblijven. Veel van onze schoenenrekken vallen onder de categorie ‘schoenenrek muur’ en zijn een mooie aanvulling op je kapstok. Zo’n zwevend schoenenrek hebben we in de trendy kleur zwart, maar uiteraard ook in combinatie met hout. Benieuwd hoe een kapstok met schoenenrek er in jouw interieur uitziet? Scrol dan naar boven om een een kapstok met schoenenrek (beide los verkrijgbaar) samen te stellen.

Een luxe kapstok met schoenenrek op maat, precies zoals jij het wil

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in kapstokken op maat, maar ook in schoenenrekken op maat. En als jij dat wil, maken we ze ook allebei voor je, zodat ze goed bij elkaar passen. Win-winsituatie en in één keer klaar!

In ons assortiment hebben we al een aantal mooie schoenenrekken staan. Zit wat jij zoekt er niet helemaal bij? Geen probleem, we denken graag met je mee en maken je schoenenrek op maat. Maak eventueel vast een schets en neem contact met ons op. We informeren je over de mogelijkheden en gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw eigen design schoenenrek.

Accessoires voor je design schoenenrek en kapstok

Vind jij je hal nog niet compleet met een kapstok en een luxe schoenenrek? Denk er dan eens over na om meer accessoires toe te voegen. Dit kan natuurlijk in de vorm van decoratie, maar ook praktische accessoires vullen je hal op. Kledinghangers of schuifhaken voor aan je kapstok zijn bijvoorbeeld een mooie aanvulling én handig.